SURVİVOR YARIŞMASINDA BÜYÜK AŞK!

SURVİVOR YARIŞMASINDA BÜYÜK AŞK!

23 Temmuz 2016 - 12:01

Survivor yarışmasının birincisi Atakan Arslan ile aynı yarışmada aşk yaşadığı iddia edilen Ezgi Avcı'nın aşkı belgelendi. Önceki gün Nişantaşı City's AVM'ye ayrı ayrı gelen sevgililer, en üst kattaki restoranda buluştu. Atakan, sevgilisi Avcı'ya uzun süre sarılarak ve öperek hasret giderdi. Atakan ve Ezgi'nin bu halleri ise objektiflere böyle yansıdı. Yarışmada aşk iddiaları çıkan ancak kanıtlanmayan aşıklar restoranda görünmeyen bir yere geçerek saatlerce sohbet etti. Aşıklar yine aynı yöntemle AVM'den ayrıldı.

Survivor Atakan ve Ezgi'nin Aşkı Belgelendi!,
 
İşte Avatar Atakan ve Ezgi
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 Survivorın şampiyonu Avatar Atakan, özel hayatında çok farklı bir profil çiziyor. Dini inaçları hayli kuvvetli olan Atakan, her cuma mutlaka instagram hesabından paylaşım yapmış. Bu paylaşımı da onlardan biri. Fotoğrafı Ölüm daha doğduğum gün yola çıktı bana doğru geliyor. Hem de hiç acele etmeden. Acizim ama çaresiz değilim. Yalnızım ama asla sahipsiz değil. Allah var sıkıntı yok sözleriyle paylaşmış.

Survivor'ın şampiyonu Avatar Atakan, özel hayatında çok farklı bir profil çiziyor. Dini inaçları hayli kuvvetli olan Atakan, her cuma mutlaka instagram hesabından paylaşım yapmış. Bu paylaşımı da onlardan biri. Fotoğrafı "Ölüm daha doğduğum gün yola çıktı bana doğru geliyor. Hem de hiç acele etmeden. Acizim ama çaresiz değilim. Yalnızım ama asla sahipsiz değil. Allah var sıkıntı yok' sözleriyle paylaşmış.

 
27 yaşında olan Atakan dövüş sporlarında derece sahibi. Kickboks ve Muaythai spor dallarında sayısız başarısı var. Ringlere çıkmadan önce ise hep duanın gücüne sığınıyor. Bunu da Duanın gücünü bilir misin? Bizde Allah isterse kuşlar filleri yener diyerek aktarıyor.

27 yaşında olan Atakan dövüş sporlarında derece sahibi. Kickboks ve Muaythai spor dallarında sayısız başarısı var. Ringlere çıkmadan önce ise hep duanın gücüne sığınıyor. Bunu da "Duanın gücünü bilir misin? Bizde Allah isterse kuşlar filleri yener' diyerek aktarıyor.

 
Avatar Atakan kuvvetli inancı kadar duyarlılığı ile de dikkat çekiyor. 2014 Haziranında Taylandda yapılan maçta ringe Filistin şortu giyerek çıktı. Neden bunu yaptığını instagram hesabında şu şekilde aktarıyor;Bir zulme engel olamıyorsanız onu herkese duyurun (Hz. Ali) Karıncı misali belki ateşi söndürmeyecektir ama safımız belli olsun. Zulmün olduğu yerde tarafsızlık namussuzluktur.

Avatar Atakan kuvvetli inancı kadar duyarlılığı ile de dikkat çekiyor. 2014 Haziranında Tayland'da yapılan maçta ringe Filistin şortu giyerek çıktı. Neden bunu yaptığını instagram hesabında şu şekilde aktarıyor;"Bir zulme engel olamıyorsanız onu herkese duyurun (Hz. Ali) Karıncı misali belki ateşi söndürmeyecektir ama safımız belli olsun. Zulmün olduğu yerde tarafsızlık namussuzluktur."

 
Herkes onu Survivor yarışması ve Avatar lakabı ile tanıdı. Peki kimdir Avatar? Asıl adı Çağan Atakan Arslan. İstanbul doğumlu. Yaşamını mükemmel bir hayatımız yok belki ama gülen bir yüzümüz ve şükreden bir kalbimiz var diyerek özetliyor.

Herkes onu Survivor yarışması ve Avatar lakabı ile tanıdı. Peki kimdir Avatar? Asıl adı Çağan Atakan Arslan. İstanbul doğumlu. Yaşamını 'mükemmel bir hayatımız yok belki ama gülen bir yüzümüz ve şükreden bir kalbimiz var' diyerek özetliyor.

 
Dövüş sporları ile ilgilenen Atakan müziğe de meraklı. Duygusal çocuklarız aslında entrümanlara önem veriyoruz diyerek bu fotoğrafını paylaşmış.

Dövüş sporları ile ilgilenen Atakan müziğe de meraklı. 'Duygusal çocuklarız aslında entrümanlara önem veriyoruz' diyerek bu fotoğrafını paylaşmış.

 
Bağlama çalan Avatar Atakan sıkı bir Fenerbahçe taraftarı.

Bağlama çalan Avatar Atakan sıkı bir Fenerbahçe taraftarı.

 
Atakanın babası İzmirde oto yıkamacılığı yapıyor. İşyerinin ismini de Avatar Atakan yapmış. Oğluna tam destek veren baba onun ismini taşıyan eşofmanlarla geziyor.

Atakan'ın babası İzmir'de oto yıkamacılığı yapıyor. İşyerinin ismini de Avatar Atakan yapmış. Oğluna tam destek veren baba onun ismini taşıyan eşofmanlarla geziyor.

 

 

 
Avatar Atakanın babası Mehmet Tansel Arslan instagram hesabında yer alan bu fotoğraf ile bir sırrı da ortaya seriyor. Fotoğraftaki kişi Survivor gönüllüler takımında yer alan İbrahim Giydirir. Bu kare Atakan ile İbrahimin İzmirden tanıştıklarını gösteriyor.

Avatar Atakan'ın babası Mehmet Tansel Arslan instagram hesabında yer alan bu fotoğraf ile bir sırrı da ortaya seriyor. Fotoğraftaki kişi Survivor gönüllüler takımında yer alan İbrahim Giydirir. Bu kare Atakan ile İbrahim'in İzmir'den tanıştıklarını gösteriyor.

 
Çağan Atakanın iki köpeği var. Onlardan biri de bu...

Çağan Atakan'ın iki köpeği var. Onlardan biri de bu...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x