SURVİVOR’DA KİM ELENDİ? ELENEN ŞOK İSİM!

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ? ELENEN ŞOK İSİM!

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ? ELENEN ŞOK İSİM!

03 Mayıs 2017 - 09:44

Survivor'da dün gece heyecan doruktaydı. Çünkü "Survivor kim elendi" sorusu cevabını buldu. Dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Survivor Gönüllüler takımından Berna, Anıl, Gökhan ve Burçak Tuncer 4 elenme adayı olarak ortaya çıkmıştı. Dün gerçekleştirilen konsey sonrası bu 4 kişiden biri vatandaşların gönderdiği SMS'lerle adaya veda etti.
Survivor'da kim elendi sorusu cevabını buldu. Survivor'da dün gece eleme heyecanı vardı. Ekranların reyting rekorları kıran yarışma programı dün yine nefes kesti. Milyonların ekran başında izlediği eleme gecesi konseyinde bir kişi daha adaya veda etti. Bildiğiniz gibi oynanan iki dokunulmazlık oyununu da ünlüler takımı kazanmıştı. Hal böyle oyunca 4 eleme adayı da Survivor Gönüllüler takımından seçildi. Berna, Anıl, Gökhan ve Burçak bu 4 eleme adayıydı. SMS'lerle bu 4 kişiden birinin final hayalleri suya düştü. İşte Survivor'da kim elendi sorusunu cevabı...
 Survivor kim elendi? 
Survivor'da kim elendiği belli oldu. Survivor'a Burçak Tuncer veda etti. 
Survivor'da elenen Burçak'ın ilk sözleri
Seyircilerimiz böyle takdir etmiş. Çok teşekkür ediyorum beni destekleyen herkese. Tabi ki çok üzgünüm. Buraya gelmek gerçekten benim hayalimdi. Hayallerimin ötesinde şeyler yaşadım. Bana böyle bir şans verdiğiniz için size de çok teşekkür ederim. Survivor bana gerçekten çok şey kattı. En önemlisi kız kardeş kattı, erkek kardeş kattı. Ağlamayacağım demiştim kendime ama... Herkese çok teşekkür ederim. Burada bulnmak gerçekten çok güzeldi. Kimseye kırgın değilim. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x