SURVİVOR’DAN BU HAFTA KİM ELENECEK?

SURVİVOR'DAN BU HAFTA KİM ELENECEK?

SURVİVOR'DAN BU HAFTA KİM ELENECEK?

09 Mayıs 2017 - 10:02

Survivor 2017'de ünlüler takımı ile gönüllüler takımı 16. haftanın iki dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Her iki oyunuda Ünlüler takımı kazandı. Survivor 2017'de gönüllüler takımından 3 yarışmacı eleme adayı oldu. İlk konseyde Tuğçe ve Ogeday eleme adayı seçilirken, ikinci konseyde Berna, üçüncü eleme adayı oldu. Gönüllüler takımı yarışmacılarından Tuğçe, Ogeday ve Berna arasında en az SMS oyunu alan Survivor'dan elenecek.Survivor’da ünlüler takımı iki haftadır eleme potasından kurtuluyor. Bu hafta 2 dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler takımı arasından 3 ikişi elemeye kaldı. Cumartesi yayınlanan bölümde, gönüllüler takımında Tuğçe ve Ogeday eleme adayı oldu. Pazar yayınlanan son bölümde ise haftanın üçüncü eleme adayı Berna oldu.

Böylece Survivor’da bu hafta gönüllüler takımından Tuğçe, Ogeday ve Berna eleme adayı olarak SMS oylamasına kaldılar. Survivor 2017’den elenen yarışmacı 9 Mayıs 2017 Salı akşamı TV8'de yayınlanacak yeni bölümde belli olacak.Survivor'da dün akşam ekrana gelen ödül oyununda yarışmayı gönüllüler takımı kazandı. Yarışma sırasında Furkan ile tartışan Serhat Akın ise parkura çıktığı anda baygınlık geçirerek korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Survivor 2017'de bu haftanın ilk ödül oyununda Serhat Akın, rahatsızlanarak yere yığıldı. Ünlüler Takımı yarışmacısının yardımına hemen Metin Kuş koştu. Ödül oyununda fenalaşan Serhat'ın rahatsızlığı sembol oyunununda da devam etti. Serhat'ın yardımına ilk koşan yarışmacı ise Sabriye oldu. Furkan ise sürpriz karar aldı! Ödül oyununda Serhat'la tartışma yaşayan Furkan, bir süre yalnız kalmak istediğini söyledi.

FLAŞ SURVİVOR TAHMİNİ: YÜZDE 80 İHTİMAL O ELENİR!

'Survivor Panorama' yorumcusu Hakan Hatipoğlu, gönüllüler takımında Ogeday Girişken, Tuğçe Melis Demir ve Berna Keklikler'in olduğu eleme potası için flaş bir tahminde bulundu.

Hakan Hatipoğlu, TV8'de yayınlanan 'Survivor Panorama' programında, gönüllü yarışmacılardan oluşan eleme potası hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı."YÜZDE 80 TUĞÇE, YÜZDE 20 BERNA GİDER"

Survivor'ın eski yarışmacısı, "Anıl'ın bireysel dokunulmazlığı alması çarşıyı karıştırdı. 'Sörvi'nin laneti... Gönüllülerin 8'inci yarışmacısı ve takımda negatif enerji yarattı. Anıl oyunlara fazla asılmıyor, ama bireyselde alıyor. 'Helal olsun' diyorum. Bence çok yüksek ihtimal Burçak ve Tuğçe, peş peşe buraya gelecek. 'Yüzde 80 Tuğçe elenecek' diyorum. Yüzde 20 de Berna gider. Tuğçe'nin dezavantajı Ogaday'la aynı anda potada olması. Çünkü yakın arkadaş oldukları için oylar bölünüyor" ifadelerini kullandı.Programda yaptığı yorumlarla dikkati çeken Hatipoğlu, "Berna yalnızlaştıkça insanlar daha çok sevmeye başladı. Berna'nın ada konseyinde bıyık altı gülüşleri bence çok güzel. Konseyin gizli kraliçesi Berna'ydı. tebrik ediyorum, güzel de konuştu. Kendini çok güzel ifade etti" dedi.

Survivor 2017'de kızlar, sembol oyunu için karşı karşıya...

Dominik'te nefes kesen bir sembol oyunu daha yaşandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının kız yarışmacıları parkurda karşı karşıya geldi... Sema'nın galibiyeti Berna'yı gözyaşlarına boğdu! Sembol oyununda Sema'ya yenilen Berna, kendini ağlamaktan alamadı.

Sabriye ve Berna arasında gerginlik! "Gel burada konuş" Sembol oyunu sırasında Sabriye ve Berna arasında tansiyon yükseldi. İkilinin tartışması araya giren bazı yarışmacılar sayesinde son buldu.

Sema'ya 'Anneler Günü' hediyesi! Gözyaşları sel oldu...  Survivor 2017'nin başından bu yana evlat özlemi çeken Sema'ya Anneler Günü sürprizi yapıldı. İşte gözyaşlarının sel olduğu o duygusal anlar...

Survivor 2017'de erkeklerin nefes kesen sembol mücadelesi! Dominik'te kıran kırana bir sembol mücadelesi daha yaşandı.

ACUN ILICALI AÇIKLADI: SURVİVOR TARİHİNDE BİR İLK YAŞANACAK!

'Survivor 2017' yarışmasında yayınlanan ada konseyi büyük bir sürprize sahne oldu. Acun Ilıcalı, "İlklerin Survivor'ında değişik şeyler yaşayacağınızı söyledik. Ceza oyunundan sonra şimdi de iyi bir haberimiz var. Önümüzdeki hafta elemeden sonraki ilk ödül oyunu hem Survivor'da hem de Türk televizyon tarihinde bir ilk olacak. Elemeden sonraki ilk ödül oyununda Survivor tarihinde bir ilk yaşanacak" dedi.

Ünlü televizyoncu, "Bu ödül için çok iyi hazırlandık. Detayları dah sonra öğreneceksiniz" ifadelerini kullandı. Bu sözlerin ardından hem yarışmacılar hem de ekran başındakiler için gelecek haftaki ilk ödül merak konusu oldu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x