Ünlü Oyuncudan Şok İtiraf !

Ünlü Oyuncudan Şok İtiraf !

31 Temmuz 2018 - 21:00

İki hafta önce Kilyos'taki bir plaj partisinde yakınlaştıkları konuşulan stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu (34) ile oyuncu Ekin Mert Daymaz (27), önceki akşam sosyal medyada aşka geldi. Alınan habere göre; çiçeği burnunda aşıklar Eliz Şakuçoğlu ile Ekin Mert Daymaz, sabaha kadar romantik anlar yaşadı

GÜNEŞİN DOĞUŞUNU İZLEDİLER: Birlikte güneşin doğuşunu izleyen ikili, bu anları Instagram'da paylaştı. Böylece Eliz Sakuçoğlu, yakışıklı oyuncu Daymaz ile aşkını bir kez daha ilan etti. Çiftin paylaşımlarından sonra sosyal medya kullancıları yeni aşıkları yorum yağmuruna tutup tebrik etti. Bazı kullanıcılar ise bu aşkı yadırgar tarzda yorumlarda bulundu.

EKİN MERT DAYMAZ KİMDİR?: 1990 Hollanda doğumlu oyuncu ve manken olan Daymaz, Best Model Of The World yarışmasında 3. olduktan sonra Not Defteri dizisi ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. 

BİRÇOK DİZİDE ROL ALDI: Oyunculuk için Ayşegül Aydın, Ümit Çırak ve Dolunay Soysert'ten ders alan Ekin Mert Daymaz, "Not Defteri" dizisinde rol aldığı Egemen karakteri ile özellikle genç kızların dikkatini çekti. Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Burak Özçivit‘i beğenen Ekin Mert Daymaz, Çilek Kokusu dizisinde Volkan karakterine hayat vermişti.

Hatırlanacağı gibi Eliz Sakuçoğlu, uzun bir süre şarkıcı Murat Boz'la yaşadığı aşkla gündem düşmemişti.

İşte Eliz Sakuçoğlu'nun Instagram paylaşımlarından bazıları...

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x