"Vatan Bir Bütündür, Bölünemez"

"Vatan Bir Bütündür, Bölünemez"

11 Mart 2019 - 18:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Hakkari mitinginde vatandaşlara hitap ediyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Buradan hakkari'nin tüm ilçelerindeki, köylerindeki kardeşlerime selamlarımı gönderiyorum. İstikbalimiz için çok kritik bir seçimin arefesinde Hakkari'deyiz. Çukur terörünün izlerini silmiş, geleceğine umutla bakan bir Hakkari gördüm. Belediyecilikte Hakkari uzun yıllar hasretini çektiği yatırımlara kavuştu. Kayyumlarımız ve kamu kurumlarımız güzel hizmetler verdi. Kandil'e peşkeş çekilen o paraların sizin için harcandığında şehrinizin nasıl güzelleştiğini gördünüz mü? Kandil'deki terör baronlarına hizmet edenlerle, sizlere hizmet etmek için çalışanlar arasındaki ayrımın farkına varıldığına inanıyorum. Hakkari'nin Kandil'in kapı kulları tarafından kirletilmesine müsade etmeyeceğiz. 31 Mart'ta Hakkarili kardeşlerimin mührü istismar siyasetine değil, hizmet ve eser siyasetine vuracaklarına inanıyorum.

Ezana düşmanlık eden, bu ülkenin ve milletin tüm değerlerine düşman demektir. Ezanımıza, bayrağımıza saygı göstermeyen hiç kimseye, kusura bakmasın, biz saygı da duymayız, fırsat da vermeyiz. Şehadetleri dinimizin temeli olan ezanlarımızın yurdumuzun üstünde ebediyen okunmasına kimse engel olamayacaktır. Benim tanıdığım Hakkarili kardeşlerim meydanı bunlara bırakmaz. Aynı topraklarda yaşıyor, aynı kaderi paylaşıyoruz. Hakkari ile Hatay'ın, Şırnak ile Kars'ın arasına kim girebilir. Her gün 5 vakit aynı kıbleye yönelen kalpleri kim bölebilir.

"Kürdistan'da oylar HDP'ye" diyor. Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı? Güneydoğu Anadolu var, Doğu Anadolu var. Sezai Efendi Kürdistan Türkiye'de değil, Irak'ın kuzeyinde var. Gitmek istiyorsan buyur git ama ülkemi bölemezsin. Sana böyle bir fırsatı vermeyiz. Halkımızın huzurunu kaçıranlarla mücadeleye sonuna kadar devam edeceğiz. Vatan bir bütündür, bölünemez. Bu ülkenin adı Türkiye Cumhuriyeti'dir. İstiklal Marşı, Rabia bizim kırmızı çizgimizdir. Kimsenin kutsallarımıza hakaret lüksü yok.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x