"Vicdan Muhasebesi Yapmak Gerekir"

"Vicdan Muhasebesi Yapmak Gerekir"

16 Mart 2019 - 13:21 - Güncelleme: 16 Mart 2019 - 13:34

İzmir Bergama'daki mitignde konuşan Kılıçdaroğlu "17 yılda AKP'yi iktidara getiren AKP seçmeni kardeşlerimiz saygı duyarız ama Türkiye'nin artık vicdan muhasebesi yapması gerek." dedi.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’in Bergama ilçesinde partisi tarafından düzenlenen mitingte konuştu.

Sözlerine “Bergama tarih kokan bir şehir. Az önce yüzme havuzumuzu açtık, gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarmanın yolu onları sanatla, sporla buluşturmaktır.” diye başlayan CHP lideri AKP hükümetlerini eleştirdi.


YENİ ZELANDA SALDIRISI

"Huzurlu bir Türkiye istiyoruz. Her evde huzur, bereket olsun istiyoruz. Yeni Zelanda'da cuma namazına giden 49 müslüman acımasızca katledildi. Onu yapanları lanetliyoruz. Dünyada güzellikler olması lazım. İnançlara saygı olması lazım. Kınama ve lanetlemeyi sadece Müslüman dünyası değil Hristiyan dünyasının da yapması gerekiyor. Barışı ve huzuru tüm dünyada sağlamalıyız. Barışı savunan kişinin adı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'tür."

“VİCDAN MUHASEBESİ YAPMAK GEREKİR”

Kılıçdaroğlu “Bir parti düşünün 17 yıl ülkeyi kesintisiz yönetmiş olsun. 17 yıl tek başına, 17 yılda istediği kanunu, genelgeyi çıkarsın istediğini atasın. 17 yılda 82 milyondan vergi toplasın, 17 yılda 70 milyar dolarlık özelleştirme yapsın, milyarlarca dolar borçlansın. Sonra da vatandaşı soğan kuyruğuna soksun. 17 yılda AKP’yi iktidara getiren AKP seçmeni kardeşlerimiz saygı duyarız ama Türkiye’nin artık vicdan muhasebesi yapması gerek.” diye konuştu.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x