’Yalın’dan bir şey olmaz’ demişti!

'Yalın'dan bir şey olmaz' demişti!

Yalın'ın ilk şarkısının çıkışından beri şaka maka tam 14 yıl geçmiş. 'Zalim' adlı şarkısıyla ciddi bir popülerlik kazanan ve önce radyoları sonra müzik kanallarını domine etmeyi başaran Yalın 10 küsür senedir her şarkısıyla ilgi uyandırmayı başardı. Geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar'ın programına konuk olan Yalın'dan enteresan bir itiraf geldi...

03 Nisan 2018 - 20:50

'Yalın'dan bir şey olmaz' diyen yapımcı kim?

Yalın, 2004 yılında Universal Müzik Türkiye etiketiyle piyasaya çıkan ilk albümü 'Ellerine Sağlık'ın aslında o kadar da kolay yayınlanmadığını söyledi.

Universal Müzik Türkiye'nin son büyük yıldızıydı Yalın, bu albümden kısa bir süre sonra iflas ettiğini duyurmuş, birçok şarkıcının albümü piyasada bulunamamaya başlanmıştı.

Yalın, Universal'le sözleşme imzalamadan önce büyük bir gerginlik taşıdığını, çünkü o plak şirketiyle görüşme yapmadan birkaç yıl önce şu anda ünlü bir yapımcıyla görüştüğünü ve kendisine kırıcı bir laf ettiğini söyledi.

Yıllar sonra gelen itiraf durumu yani.

Elbette isim vermedi.

Sadece "O yapımcı anneme 'Bu çocuktan bir şey olmaz" demişti. Annem de bunu benimle paylaşmıştı. Çok ağlamıştım" diyerek yaşadığı kırgınlığı samimi bir şekilde paylaştı.

Bir tek Hülya Avşar değildi elbette, biz de şaşırdık; çünkü müthiş bir 'vizyon kazası' bu...

Yalın'ın potansiyelini keşfedemeyen o çok ünlü yapımcı acaba kim?

Yalın 'Zalim' şarkısından ziyade 'Sonsuz Ol' ya da 'Meleklerin Sözü Var' gibi şarkılarına daha çok güvendiğini söylese de yine de geçmişte "Ondan bir şey olmaz" diyebilecek bir yapımcı gerçekten şu anda kulağa çok şaşırtıcı geliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x