Yeni Trend Beyaz Eyeliner

Yeni Trend Beyaz Eyeliner

21 Mart 2018 - 20:30

Trend Alarmı: Beyaz Eyeliner Trendini İnceliyoruz

Trend Alarmı: Beyaz Eyeliner Trendini İnceliyoruz
 

Kış aylarının en ilginç trendiyle karşı karşıyayız! Beyaz eyeliner trendi karşımıza çıktığından beri deneyip denememek arasında gidip geliyoruz. Sonunuda içimizdeki makyaj trendi canavarına yenik düştük ve beyaz eyeliner trendini denedik. Ne yalan söyliyelim, biz beyaz eyeliner trendine bayıldık.

Beyaz eyeliner trendinin en sevdiğimiz yanı ise gözleri olduğundan daha büyük ve aydınlık göstermesi oldu. Gözlerinin küçüklüğünden şikayetçiysen beyaz eyeliner trendinin hiç bitmemesini isteyeceksin. Bu trendi diğer renklerle kombinleyerek iddialı göz makyajları da elde edebilirsin. Hazırsan şimdi hep beraber beyaz eyeliner trendine yakından bakıyoruz. 

Beyaz eyeliner trendi 
Trend Alarmı: Beyaz Eyeliner Trendini İnceliyoruz

Göz makyajında yeni bir dönemle tanıştık. Artık klasik siyah eyelinerın yerini beyaz eyeliner alıyor. Gözlerinde iddialı ve romantik bir görünüm için beyaz eyeliner trendini hemen denemeni öneriyoruz.

Yaklaşan Sevgililer Günü için farklı bir makyaj stili arıyorsan beyaz eyeliner uygulamaya ne dersin? Beyaz incecik eyelinerını kırmızı rujunla birleştirerek ideal bir Sevgililer Günü makyajı elde edebilirsin. Buzlar kraliçesini andıran bir hava yaratmak için ten makyajında da mat bitişli bir fondöten tercih etmelisin.

 

 

 

Beyaz kedi gözü bakışlar
Trend Alarmı: Beyaz Eyeliner Trendini İnceliyoruz
 

En yeni çıkan makyaj trendlerini denemek benim işim diyorsan beyaz eyeliner ile kedi gözü bakışları elde etmeye başlamalısın. 

Kedi gözü eyeliner stili için öncelikle kuyruk kısmını çizmelisin. Daha sonra kirpik dibinden başlayarak kalın bir çizgi çek ve kuyrukla birleştir. Gözlerinin geniş görünmesini istiyorsan göz pınarına kadar ilerlememelisin. Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencil su geçirmez özelliği ve kremsi yapısıyla beyaz eyeliner trendini çok daha keyifli bir hale getiriyor. 

Beyaz eyeliner ve renkli ruj kombini
Trend Alarmı: Beyaz Eyeliner Trendini İnceliyoruz
 

Beyaz göz kalemini (yani eyelinerını) ne renk rujla kombinlesem diye düşünüyorsan cevabı hazır. Makyajına biraz renk katmak için dudaklarında iddialı ve canlı renkler kullanmalısın. Hatta cesaretin varsa dudaklarında birbirine kontrast olan renklere de öncelik verebilirsin. Gözlerinde de iddialı beyaz kalın eyeliner sürdükten sonra bütün gözler bir anda sana çevrilecek. 

Beyaz eyelinera en çok pembe, nar çiçeği veya fuşya tonları yakışıyor. Dudaklarında ombre görünümü yaratarak gölgeli bir hava da elde edebilirsin. Bunun için dudaklarının ortasına pembe rujunu geri kalanına fuşya rengi rujunu sürmeni öneriyoruz. 

Beyaz ve siyah eyelinerın birleşimi
Trend Alarmı: Beyaz Eyeliner Trendini İnceliyoruz

Beyaz eyelinerı tek başına kullanabileceğin gibi siyah eyelinerın ile de birleştirebilirsin. Dilersen siyah eyelinerının üzerine beyaz ince bir kat eyeliner sürebilir veya alt kirpik dibine beyaz eyeliner sürerek gözlerini daha aydınlık gösterebilirsin.

Konser veya festival makyajlarında çılgın denemeler yapmayı seviyorsan siyah ve beyazın birleşimini sen de çok seveceksin. Bu görünüm için öncelikle üst kirpik dbine iddialı ve uzun bir siyah eyeliner uygula. Kuyruk bölümünün daha keskin olması için yapışkanlı bantları kullanabilirsin.

Alt kirpik dibine de aynı uzunlukta beyaz eyeliner sürerek tam festival makyajı elde edebilirsin. 

Nude eyeliner
Trend Alarmı: Beyaz Eyeliner Trendini İnceliyoruz
 

Eğer beyaz eyeliner trendi ilgini çektiyse ama daha yumuşak bir renk deneyerek bu trende ısınmak istersen, nude renkte bir göz kalemi deneyebilirsin. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x