Bugün Bir Kadını Mutlu Etmek İçin Yapabileceğiniz 13 Şey

Bugün Bir Kadını Mutlu Etmek İçin Yapabileceğiniz 13 Şey

Yüzyıllardır, milyonlarca erkeğin kafasını kurcalayan sorulardan birisi: "kadınlar ne ister?". Kimisi kadınların parayla mutlu olduğunu, kimisi sürekli bir çocuk gibi ilgi beklediğini, şımartılmak istediğini, kimisi ise kadınların ne yaparsa yapsın mutlu olmayacağından yakınır. Peki gerçekler neler? Kadınların mutlu olması için çok fazla çaba harcamanıza gerek yok. Şimdi sayacağım maddeler, her insanın sahip olması gereken ufak özellikler ve evet kadınlar bu kadar ufak şeylerle mutlu olabilir.

08 Mart 2018 - 21:30

1. Onu dinleyin.

Başka bir şeyle uğraşırken yarım saat onu dinlemek yerine, o an neyle uğraşıyorsanız bırakın ve onu beş dakika dinleyin, Yalnızca ona odaklanın.

 

2. Nasıl hissettiğini sorun.

Gün içinde pek çok insana nasılsın deriz ancak ne yazık ki bunların pek çoğu alışkanlıktan kaynaklanan hal hatır sormalardır. Ona gerçekten nasıl hissettiğini sorun. Gün içinde neler yaptığını size heyecanla anlatmasına izin verin.

 

3. Ne düşündüğünüzü açıkça söyleyin.

Kırgın ya da kızgın olduğunuzda bunu ona söyleyin. Dolambaçlı yollara girerek, surat asarak bunu onun anlamasını beklemeyin.

 

4. Değerli hissetmesini sağlayın.

"Her kadın değerlidir" ancak bunu dile getirmek yetmez, davranışlarınızla da bu düşüncenizi kanıtlamanız gerekir.

 

5. Aldığı kararları destekleyin ve yanında olun.

Verdiği kararlarda onun en büyük destekçisi siz olun. Yanlış bulduğunuz adımları dile getirin fakat kararını etkilemeye çalışmayın.

 

6. Sevginizi göstermekten çekinmeyin.

Yetiştirilirken size öğretilen sevme şekillerini, sevgi miktarlarını unutun. Ona sevginizi sonuna kadar gösterin. Evde, sinemada, parkta, sokakta, her yerde.

 

7. Ona saygı duyun.

Saygı, insan ilişkilerinin en önemli fakat en çok da boş verilen faktörü. Karşınızdaki kadına saygı duyun. Yaptığı işe, belirttiği fikre, her şeyine saygı duyun.

 

8. Verdiğiniz sözleri tutun.

İsteyeceğiniz son şey, bir insan için hayal kırıklığından ibaret olmaktır. Bunun olmasını istemiyorsanız, gerçekleştiremeyeceğiniz sözler vermeyin.

 

9. Ona yalan söylemeyin.

Gerçekler canını yaksa da, ona gerçekleri söyleyin. Hiçbir gerçek, planlanmış yalanlarınız kadar acıtamaz canını.

 

10. Ona küçük sürprizler yapın.

Çiçek alma konusu nasıl bu kadar abartılıyor hala anlayamıyorum. Eve gelirken alacağınız bir buket çiçeğin onu ne kadar mutlu edeceğini anlamalısınız. Tamam kabul bahçeden koparılmış çiçek bile olur. Yeter ki onun için güzel bir şeyler yapın.

 

11. İsteklerini, beğenilerini veya yaptığı işi küçümsemeyin.

Her kadın hayatında en az bir kez "sen kadınsın ne anlarsın" cümlesini işitmiştir. Bu tip cümleler kurmayın demeye gerek duymuyorum çünkü zaten bunu biliyorsunuzdur. Biliyorsunuz değil mi beyler?

 

12. Onunla ilgilenin.

Sorunlarını dinleyin. Onunla birlikte çözüm yolları bulun. Hasta olduğu zaman kalkıp ona bir çorba yapabilecek kadar mutfak becerisi öğrenin.

 

13. Paylaşımcı olun.

Onunla sevginizi, dertlerinizi, ev işlerini, okuduğunuz kitabı, kısacası hayatı paylaşın.

 

Bir kadın olarak yaşamanın ne kadar zor olduğunu bilin.

Bu saydıklarımızın hepsini bir gün değil her gün yapın. Bir kadın olarak yaşamanın zorluklarını anlayın. Gece evimize doğru yürürken kalp atışlarımızın nasıl hızlandığını, çalıştığımız her sektörde nasıl saha dışı bırakılmaya çalışıldığımızı, gün içinde sözlü veya fiziksel tacize uğramadan evimize girdiğimiz için ne kadar şanslı olduğumuzu anlayın.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x