CHP’den Çok Sert Tepki!

CHP'den Çok Sert Tepki!

25 Kasım 2019 - 16:17

CHP, Merkez Yürütme Kurulu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Toplantı sırasında kameraların karşısına geçen CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Beştepe'ye çıkan CHP'li" iddialarına ilişkin açıklamalarda bulunarak Muharrem İnce'nin sözlerine tepki gösterdi


Muharrem İnce’nin “Partim bana sahip çıkmıyor” sözlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Öztrak “Dikkat edersiniz biç hiçbir arkadışımız ile ilgili açıklama yapmadık. Hiçbir arkadaşımızın bir savunmaya ihtiyacı olduğunu düşünmüyoruz" ifadesini kullandı. Öztrak "Muharrem İnce ile ilgili disiplin süreci başlatılacak mı?” sorusuna ise “Bir disiplin süreci bugünkü MYK’nın gündeminde değildi" diye yanıt verdi.

Faik Öztrak'ın açıklamalarından satırbaşları:
 
"Senaryosunun sarayda yazıldığı belli olan bu kumpas CHP’ye karşı tezgahlanmıştır. Kim CHP’nin karışmasını istediyse kumpas değirmenine su taşımıştır. Talat Atilla bu kumpasın bir unsurudur.
 
*CHP’de çeteyi arayanlar her zaman karşılarında Kuvayı Milliye’yi bulmuşlardır.  Bu kumpasa en güzel cevabı yapılacak ilk seçimde halkımız verecektir. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x