Hayatınızı Kolaylaştıracak Püf Noktaları!

Hayatınızı Kolaylaştıracak Püf Noktaları!

22 Mart 2019 - 19:30

Yaşam kalitenizi arttırmak için hayatınızı kolaylaştıran birçok püf nokta vardır. Etkisiz kaldığınızı düşündüğünüz bazı konularda bile kolay yoldan bir çıkarım sağlayabilirsiniz. İşte onlardan bazıları...


 Makyaj temizleyicisi, spor ayakkabıdaki kiri temizler.

Telefonunuzu şarj etmenin başka bir yolu olmadığında bu işlem gerçekten işe yarar.



Hediye paketi rulolarını, karton ruloya sarmanız durumunda çok daha kolay tasarruf edebilirsiniz

Vücudunuzun her yerine yağ püskürtün ve ardından en sevdiğiniz parfümü ekleyin. Yağ kokuyu vücudunuzda uzun süre tutmanıza yardımcı olur.


Baş ağrınız varsa ve herhangi bir ağrı kesici yoksa alnınıza muz kabuğu koymayı deneyin. Yüksek potasyum konsantrasyonu sayesinde ağrıyı hafifletir. - Yiyecekleri eve getirmek ve sıcak tutmak için arabanızdaki koltuk ısıtıcısını açın.

Mobilyalar tarafından oluşan ezilmiş halı izlerini çıkarmak için normal bir çatal kullanabilirsiniz. - Kabloyu daha uzun süre çalışacak şekilde sabitlemek için bir yay kullanın.

Olgunlaşmamış muz satın aldıysanız, istediğiniz yere götürebilmek için fırında ısıtabilirsiniz. - Mentollü tıraş köpüğü, güneş yanıkları için etkili bir tedavi yöntemidir. Cildinize biraz köpük sıkın (ovalamayın), 30 dakika bekletin ve ardından soğuk suyla yıkayın. Gerektiği kadar tekrar edin.


Tuvalet kâğıdı rulosuna birkaç damla uçucu yağ damlatırsanız banyonuz her zaman güzel kokar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x