Kuru ve çatlak dudaklardan kurtulun!

Kuru ve çatlak dudaklardan kurtulun!

Kadın erkek herkes sağlıklı ve canlı dudaklara sahip olmak ister. Koyu ve çatlamış dudaklar, genetiğin, kafein ürünlerinin aşırı tüketilmesinin, sigara içilmesinin veya zararlı UV ışınlarına maruz kalmanın bir sonucu da ulaşabilir. Artık endişelenmenize gerek yok sizin için mükemmel bir çözümümüz var. Karanlık ve kurumuş dudaklarınıza veda etmenize yardımcı olabilecek anında etki eden doğal ilaçlardan bahsedeceğiz.

20 Mart 2018 - 20:50

Limon 

Limon dudak renginin açılmasına yardımcı olarak, aynı zamanda dudağınızın ölü derilerden arınmasına yardımcı olur.
Bir dilim limonla dudaklarınıza günde 2-3 kez masaj yapın farkı göreceksiniz.

 

Salatalık

Salatalık, dudakların nemlendirilmesinde ve dudak renginin aydınlatılmasında gerçekten işe yarıyor.  Bir dilim salatalıkla dudaklarınıza birkaç dakika masaj yapabilirsiniz. Yumuşak, pembe dudaklar elde etmek için bunu günde birkaç kez yapabilirsiniz.

Bal

Bal dudaklarınızın nemlenmesini sağlayarak, yumuşacık dudaklara sahip olmanıza yardımcı olur. Gece dudaklarınıza bir miktar bal sürün ve o şekilde yatın. Sabah dudaklarınızı ılık su ile yıkayın. Gün içerisinde de 20 dk boyunca balı dudaklarınızda bekletip uygulamayı tekrarlayabilirsiniz.

 

Zerdeçal

Zerdeçal tıbbi özelliklere sahip olan bir baharat çeşididir. Zerdeçal dudak çatlaklarını tedavi etmenin yanı sıra ciltte farklı yöntemlerle de kullanılabilir.

Zerdeçal tozu ve balı karıştırıp kalın bir macun yapın ve bunu dudaklarınıza günde birkaç kez uygulayın. Birkaç gün içinde dudaklarınızın yumuşak ve pembeye dönüştüğünü göreceksiniz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x