Kılıçdaroğlu Şehitleri Anma Toplantısında!

Kılıçdaroğlu Şehitleri Anma Toplantısında!

18 Mart 2019 - 12:19

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, şehitleri anma toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu; "Pozitif ayrımcılık, gazilerimize, şehit yakınlarımıza olacak" ifadelerini kullandı

İşte Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları; 

13 Kasım 1918’de aynı düşman güçleri Dolmabahçe’ye karşı gemilerini demirler. Gazi Mustafa Kemal ‘Geldikleri gibi giderler’ der ve öyle de olur. 1915’te çelik irade vardı. Yedi düvele karşı mücadele edilmişti. 3 yıl sonra bir kişinin imzasıyla aynı gemiler gelip İstanbul’u işgal etmişlerdi. Bir kişinin iradesiyle bir devlet işgal ediliyorsa neden Mustafa Kemal’in Cumhuriyeti kurduğunu oturup düşünmek lazım.

-35 derecede terörle mücadele edenler ve şehit olanlar güvenlik güçlerimiz hepsine şükran borçluyuz. Şehitlerimiz ve gazilerimiz açısından bu ülkenin 82 milyon yurttaşı şehit yakınları ve gazilerimizi kucaklayacak. 

Dedeleri Çanakkale’de şehit olan Avusturyalılar her sene gelirler ülkemize. Gazi Mustafa Kemal onlara demiştir ki “Çanakkale’de ölen babalarınız ve dedeleriniz onlar bize emanettir.” Düşmanı onurlandırmıştır, o böyle bir liderdi. Şehit yakınıysa nerede şehit olmuşsa başımızın üstünde yeri var. Az önce hocamız Kuran-ı Kerim okudu, duayı yaptı.

Pozitif ayrımcılık, gazilerimize, şehit yakınlarımıza olacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x